MEMBRII ASOCIATIEI

Categorii de membri sunt : Membru de Onoare, MembruSustinatorsiMembruVoluntar

Membru al ASOCIATIEI IMPOTRIVA CONSUMULUI DE DROGURI poate fi orice persoana majora, indiferent de nationalitate, sex, religie, origine etnica, ce adera la scopul si principiile Asociatiei noastre si doreste sa contribuie material si/sau moral la realizarea obiectivelor acesteia.

In functie de calitatea de membru la care aderati, va rugam sa completati cererea de adeziune si sa scrieti calitatea corespunzatoare. Transmiteti o copie scanata a cererii de inscriere semnata pe adresa de e-mail:

Dupa ce vom analiza cererea ta, va urma interviul individual (se poate si telefonic), pentru a ne cunoaste mai bine si a vedea ce asteptari ai de la noi, ce implicare poti avea in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri , in domeniul tratamentului , recuperarii si reinsertiei sociale a dependentilor de droguri ,alcool, tutun, precum si alte dependente si apararii drepturilor omului .

In cazul in care Consiliul Director va aproba adeziunea dumneavoastra, vi se va transmite acest lucru prin e-mail sau telefonic costurile de inscriere si vi se va cere sa ne furnizati o copie dupa CI , cazierul juridic si o poze tip pasaport (format electronic ) pentru a se finaliza procedura.

Multumim si va asteptam alaturi de noi.

A.I.C.D - Strategia asociatiei pentru intervalul 2014-2017

Strategia A.I.C.D. 2014-2017 are ca obiectiv general conştientizarea şi implicarea întregii populaţii, în special a copiilor şi tinerilor, în programe de prevenire a consumului de droguri, universale, selective şi indicate, în scopul întăririi influenţei factorilor de protecţie şi reducerii influenţei factorilor de risc.

"Cunoaşterea îţi oferă puterea de a face alegeri corecte în viaţă”

Starea de sănătate înseamnă mai mult decât absenţa bolilor şi suferinţelor fizice. Sănătatea este complexă şi cuprinde mai multe dimensiuni: în plan fizic, psihic, social, emoţional, ocupaţional şi spiritual.

Sănătatea fiecăruia dintre noi poate fi afectată dacă utilizăm alcool, tutun sau substanţe interzise prin lege : droguri şi produse etnobotanice. Datorită efectelor nefaste, de multe ori chiar tragice, ale consumului de produse etnobotanice asupra stării de sănătate în toate dimensiunile prezentate mai sus, am considerat necesară înființarea acestei Asociații, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care au nevoie asistență de specialitate, astfel încât acestia să poată spune NU consumului de droguri şi produse etnobotanice.

ian 16, 2017

Stire 2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer a...

Citeste mai mult

ian 16, 2017

Stire 1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer a...

Citeste mai mult

ian 16, 2017

Stire 3
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer a...

Citeste mai mult

Back to Top

STYLE SWITCHER

Colors
Boxed Layouts
Topbar Styles
Menu Hover Effect
Dropdown Styles
Footer Styles